Img2

Camping

Hos oss kan du velge å bo i en av våre hytter, i din egen bobil, campingvogn, eller hva med å medbringe ditt eget telt? Teltet anbefaler vi at du slår opp ved elva Tisleia, en av Norges beste fjellørretelver.

Priser camping: campingvogn/ bobil kr. 360,- pr døgn, telt kr. 310,- pr døgn. 

13

Bobil

Vi har ca. 50 oppstillingsplasser for bobil eller campingvogn som har tilgang på to sanitæranlegg. Ankomst fra 12.00 og utsjekk innen 14.00. Avbestilling må skje 24 timer før ankomstdagen for å unngå betaling.

NB! Selv om online booking er fullbooket betyr det ikke at vi ikke har igjen ledige plasser! Vi forsøker å holde av plasser for drop-in, men det fylles raskt opp, spesielt i høysesongen.

 

7

Telt

Vi ligger naturskjønt til ved elva Tisleia. Du finner nydelige plasser å campe på med gressdekke omgitt av lun natur. Hva med å våkne opp i soloppgang til lyden av elva i bevegelse og frisk fjelluft!

Vasetdansen Camping Oversikt Elva
Vasetdansen Camping Bobiler Blomster
Vasetdansen Camping Balplass
Vasetdansen Camping Hytte Ute
Vasetdansen Camping Hytte Stolen
Vasetdansen Camping Hytte Stolen Inne
Vasetdansen Camping Hytte Stue
Vasetdansen Camping Bu
Vasetdansen Camping Bobiler Blomster

Strøm og tilkobling

Vi har strømpunkter lett tilgjengelig for bobil og campingvogner på hele campingen.
Strøm sommer 1.5 – 1.9 Kr.50,- pr. døgn og strøm vinter 1.9 – 1.5 Kr. 100,- pr. døgn. 

Vasetdansen Camping Oversikt Elva

Tømming av gråvann

Vi har tilrettelagt plass for tømming av gråvann på campingplassen

Vasetdansen Camping Trude Og Ola

Butikk

Vi har egen butikk på campingplassen som har det meste av det du trenger til livets opphold. Bredt utvalg av dagligvarer, øl, mineralvann, samt ferske, nystekte brødvarer og kaker. I tillegg består utvalget av lokalproduserte varer som setersmør, ekte geitost, Valdres ost og elgpølse. Praktiske varer som propan, parafin, ved og sanitærartikkeler er i vårt utvalg.